Booking & Betingelser

En lille vand tår inden afgang.

Det er muligt at bestille en hestetransporter på e-mail, SMS, telefon eller facebook .


Ved bekræftelse af en bestilt tur, accepter man aftalen om pris, start/slut adressen og dato for transporten. 

Vi kører gerne hingste eller heste med udfordringer, men skal informes herom ved bestilling, således at vi kan planlægge dagen/ruten mest hensigtmæssig for alle.

Den der bestiller og bekræfter turen, skal sikre at hesten er sund, rask og transportegnet, den skal også have et gyldigt pas, samt være ansvarsforsikret. 

For at undgå evt. smittefare, skal hesten trækkes ud til transporteren, så chaufføren minimere al kontakt med fremmede heste, det er også en rutine at chaufføren sikre god håndhygiejne med sprit. Ligesom at bilen bliver tømt og rengjort efter endt tur. Hesten skal have stået 48 timer på opsamlingstedet inden afgang.

Vedrørende betaling er det både muligt, at benytte kontanter eller MobilPay 88 34 19. Dog skal betalingen ske senest ved udleveringen.

Lejligheds ture: Eventuelle aflysninger skal ske senest 48 timer inden afhentningsdatoen, så vi har mulighed for at få en anden med på turen. På lejlighedsturer kan der forekomme ændringer i forhold til kørselstider m.m. Det er for at sikre alle heste for den korteste eller bedst mulige rute. Det er ekstra vigtig at heste på lejlighedsturerne er nemme at læsse og kan stå pænt under hele turen, da der kan være behov for omlæsning og det ofte er lange turer. Såfremt den ikke er transportvant, skal der bestilles en direkte tur istedet. Skulle chaufføren vurdere at hesten ikke er egnet til at gennemfører turen, faktureres det fulde beløb alligevel.

Direkte ture: Der er sat god tid af til læsning (30 min), men vurdere chaufføren at det ikke længere er hensigtsmæssigt for hesten at transporteres, taksters den fulde pris, selvom transporten ikke kan gennemføres. Vi takster 250 kr. pr. påbegyndt 1/2 time efter de første 30 min. Vi kontakter naturligvis bookeren inden vi forsætter. Det er ene og alene chaufføren, der læsser hesten og har ansvaret for dette.

Elite Hestetransport fraskriver sig ethvert ansvar for skader heste måtte påfører andre, bilen eller sig selv under transporten.