Chauffør

Mie Mundberg

Mie Mundberg – Firkløveret Springakademi 2019

Mit navn er Mie og jeg bor i Køge. Jeg er vokset op på en stor gård i Himlingeøje 10 km syd for Køge, hvor jeg stadig har min daglige gang. Her har jeg haft med heste at gøre siden barnsben. Begejstringen for hesteverdenen og konkurrence elementet der ofte medfølger voksede kun mere og mere, efter jeg som 9-årig vandt mit første distriktmesterskab på min allerførste pony,  herefter har der været fart over feltet og flere gode resulterer ved internationale stævner er nået.

Jeg har lige siden 2008 også undervist en masse talentfulde børn, på vores rideskole Øst Sjællands Rideklub. 

Ved siden af jobbet som chauffør for Elite Hestetransport driver jeg sammen med min søster Ida,  Mundberg Horses hvor vi rider, uddanner og sælger alle typer ponyer og heste. 

Michelle Waterstradt

Michelle er selv gammel rytter, men til dagligt bliver det nok mest som groom for hendes datter, der netop har overstået hendes pony år og kravlet op på de store heste. De har sammen deltaget på højt konkurrence plan med mange flotte resultater og har god følelse for dyrene og erfaring gennem mange år med transport til og fra stævnepladser i hele landet.